MakeMusic Follo på Tysklandtur

Onsdag 5. Oktober trillet 16 glade musikanter bagene sine inn på Gardermoen. Derfra tok de fly til Tyskland, der de skulle holde konsert med miskanter fra Waldhausen, som de kom til utpå kvelden. De tatt godt imot med varm mat, og sengeplass hos lokale familier. Tirsdag var de så heldig å få dra på et av Stuttgarts beste badeland. Der fantes alt fra loop-sklie til solsenger og utebasseng. Dagen derpå dro de til Fernsehturm Stuttgart, et 216 meter høyt utsiktstårn, der de kunne nyte en kopp varm kakao mens de så utover byen og det tyske landskapet.

Mellom aktivitetene ble det holdt øvelser med orkesteret i Waldhausen, og på lørdag viste de fram det de hadde øvd på. Det var sanger som «Månemannen» og «Eye of the Tiger». Det ble en strålende applaus som orkesteret virkelig fortjente!

Dagen etter ble det feiret med tur til både Europapark (en av verdens beste fornøyelsesparker) og avslutningsfest med alle sammen; Make Music Follo og orkesteret fra Tyskland. Der var både maten og stemningen god.

På mandag dro de til en liten klatrepark som en siste aktivitet, før de fløy tilbake til Norge igjen på tirsdag, med mange gode opplevelser i minnet. Dette var nok den beste turen MakeMusic Follo har hatt noensinne!

Bildene i galleriet lar vi tale for seg selv :)

Bildegallerier

Kontakt oss

MakeMusic
Høyvangvegen 90
2322 Ridabu

Telefon: 900 82 586 

  Følg oss på YouTube
  Følg oss på Facebook
  Følg oss på Twitter