Late Night Music Show 2017

Lørdag 1. april samlet det seg over 450 MakeMusic-medlemmer i Grenland for å oppleve åtte av våre lokallag konkurrere om beste musikalske fremføring for Late Night Music Show (LNMS) 2017. Det ble en inspirerende opplevelse! Mange ildsjeler fra forskjellige lokallag hadde brukt lang tid på både å øve på innslagene, og å forberede selve konserten.

En ung deltaker forteller litt om sin opplevelse av LNMS:

«Det første vi ser er en kul blå bil fra 1957 utstilt på utsiden av bygget. Her kunne vi ta bilder med den før vi gikk inn! I det vi åpnet døren ble vi møtt med en rød løper og et stort rundt bord med velkomstdrinker. Hele foajéen var fylt med grønt lys og det hang masse vinylplater i taket. Ved siden av bordet med drinker kunne man sveive i en gammel platespiller fra 1930, ekte vare! Hele atmosfæren var magisk og fylt av gamle musikkelementer. Vi kunne til og med se bandet vårt som så ut som store vinylplater som hang fra taket. 

Etter vi minglet litt, så åpnet dørene til salen. Vi hadde VIP-billetter så vi kunne sitte oss på rundbord foran! Vi ble helt målløse da vi kom inn. Scenen var kjempestor med masse grønne lys og røyk, og hengt opp i store lyse bokstaver midt på scenen stod LNMS. Salen var fylt med dekte bord, der det hang grønne og gule heliumballonger fra alle bord. Atmosfæren var helt magisk!

Alle lokallagene som framførte var kjempeflinke! Alt fra musikaler til rene instrumentaler ble fremført. Til slutt kunne hvert av de åtte lokallagene gi ett poeng til noen andre enn seg selv. Publikum måtte også stemme på hvem de mente var best. Til slutt skulle de fire dommerne gi poeng, der kriteriene var kreativitet, musikalitet og formidling. Det ble utrolig spennende, og det endte med at MakeMusic Horten gikk av med førsteplassen! Like etter kom MakeMusic Sandefjord og Multi Sound Choir på delt andreplass. Vi fikk høre vinnerinnslaget en gang til. Det ble stående applaus som avslutning, men kvelden var enda ikke over. Det var nattmat og live jazzband i foajéen, og man kunne ta bilde på den magiske scenen. Dette var utrolig moro å være med på!»

Hjertelig takk til alle lokallag, ildsjeler og musikkelskere som ville delta på årets Late Night Music Show, og alle ildsjelene fra bl.a. Grenland Musikk som bidro til å gjøre dagen til virkelighet!

Bildegallerier

Kontakt oss

MakeMusic
Høyvangvegen 90
2322 Ridabu

Telefon: 900 82 586 

  Følg oss på YouTube
  Følg oss på Facebook
  Følg oss på Twitter