Kurs-påske!

Vi har invitert våre medlemmer til nyttige og spennende kurs denne påsken. Snart er vi igang med fire ulike kurs som kjøres parallelt over fire dager.

Disse kursene tilbyr vi våre medlemmer:

 

Musikk instrumentalt

 Vi danner en spillegruppe/orkester hvor kursdeltakerne får opplæring i samspill, dirigering, improvisasjon, arrangering og komposisjon. Dessuten lager vi musikk, og deltagerne får opplæring i notasjonsprogramvaren Sibelius.  

 

Sang/vokal

Her skal deltakerne lære det grunnleggende om stemmebruk og innstudere en nykomponert sang for Gallafesten (a-cappella). Deltakerne skal innøve sanger sammen med kursdeltagere fra Musikk Instrumentalt, og vi legger også opp til at deltakerne kan være med på deler av prosjekt 1 (direksjon, arrangering, komposisjon). Sistnevnte tilbud er valgfritt.

 

Lydstudio

Lydstudiogruppa er for de som har lyst til å lære mer om å synge og/eller spille inn sanger i et lydstudio. På dette kurset vil vi fokusere på musikk og sangteknikker. Kurs for deg som ønsker å lage studiomusikk til vokal i rytmisk stil (ikke klassisk orkestral musikk) eller som ønsker å bli en bedre vokalist, og en bedre vokaltekniker. Dette vil du lære:

·         Studioopptak

·         Opptaksteknikk

·         Miksing

·         Formidling og innlevelse

·         Stemmebruk

·         Oppvarmingsøvelser

·         Mikrofonteknikk og mikrofonbruk

·         Vokalcoaching

·         Etterarbeid

  

ProBackMusic

ProBackMusic (PBM). Her vil deltakerne lære seg å lage elektronisk musikk på pc. Dette er blant annet med artisten K-391, IZECOLD og CREEX. Det vil bli mulighet for å prøve dj utstyr, eksperimentere med forskjellige instrumenter og delta i konkurranser. Etter kurset er absolvert, har deltakerne dannet et godt grunnlag. Hjemme kan en fortsette å jobbe med sangen slik at de riktig gode versjonene evt. kan bli lagt ut til streamingtjenester som Spotify. Deltakerne vil også få mulighet til å bli med PBM gruppen videre på Telegram.

Bildegallerier

Kontakt oss

MakeMusic
Høyvangvegen 90
2322 Ridabu

Telefon: 900 82 586 

  Følg oss på YouTube
  Følg oss på Facebook
  Følg oss på Twitter