Hvordan kan vi bruke MakeMusic Skole?

Innhold: MakeMusic har utviklet et unikt skolesystem for en-til-en-opplæring innenfor musikk. Systemet gir deg mulighet til å sette i gang din egen musikkskole og skreddersy det. En egen ressursbase online, og et eget opplegg for elevoppfølging, belønning, lærekurve osv. sikrer elevene god kvalitet og riktig nivå på opplæringen. Vi drøfter og utveksler erfaringer for ulike måter å bruke systemet på. For mer informasjon om MakeMusic Skole les HER.

Kursholder: Didrik Håndlykken

Hvem kan delta? Deg som i dag driver, eller ønsker å starte med individuell musikkopplæring i ditt lokallag. MakeMusic Skole har flere moduler, og kan benyttes på flere nivåer.

Sted og tid: Oslofjord Convention Center, fra fredag 10. februar til søndag 12. februar.

Påmelding: NB: Dette blir ikke er kurs, men antakelig stand der det jevnlig kjøres en gjennomgang av mulighetene i MM Skole.

  Gå tilbake til kursoversikten her

  Share:

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn

  Andre artikler

  Kurs: Studioarbeid

  Innhold: Mikrofonbruk og software for vokal- og andre opptak. Hovedfunksjonene i Logic Pro med oppbygning, setup og navigasjon, introduksjon i

  Kurs i korledelse og stemmebruk

  Innhold: Grunnleggende stemmebruk, grunnleggende dirigering av blandet kor, metoder for oppvarming, separate stemmeøvinger, og fellesøvelser. Oppøving av øret og øvingsteknikker