Fender American Standard

Fender er kjent for sine geniale håndlagde gitarer, og har gjort grundig og nøye arbeid med den nyeste American Standard familien som ble presentert til verden i 2012. Vi har kjøpt inn to fantastiske bassgitarer og en telecaster fra denne familien, og låner de ut til arrangementer og studioinnspillinger til lokallagene våres.


Fender Jazz Bass

Jazz-bassen er kjent for sin skarpe, fokuserte og markante basstone. Denne passer ypperlig til mange forskjellige sjangre, om det så er rock, reggae eller funk. Den er elsket for sin crispy basstone som gjør den til en fantastisk lydende bass, særlig i stykker der bassen spiller stor rolle, som ved soloer og funky slap-bass. Alene høres denne bassen legendarisk ut, men den kan ha sine dilemmaer sammen med resten av bandet, for den kan kræsje med trommer og gitar, ettersom de vanligvis også har markante toner.


Fender Precision Bass

Precision-bassen er den mest populære, ettersom det er bassen som skaper den varme, store og dype basslyden som bandet til å skinne. Precision-bassen skaper en stor og sterk tone som dekker helt perfekt det store dype lydrommet som bassen skal gjøre, uten at det krasjer med gitartonen eller trommene. Denne type bass revolusjonerte verden da den ble introdusert i 1951. Dette er definitivt den tryggeste bassen å lene seg på, noe som gjør det til den mest populære bassen og en allmenn preferanse overfor Jazz-bassen.


Fender Telecaster

Dette er flaggskipet som Fender er stolte av: Fender Telecaster American 2012 Standard. Dette er den best selgende go-to modellen med grunn; den er ser og føles helt fantastisk ut. Sammen med Vox-forsterkeren og effektpedalene, lager den alle lydene man kan drømme om. Om det er en crispy og anerkjent fendertone til lead-gitaristen eller en dypere varm tone til rytme-gitaristen du ser etter; denne gitaren har det!