Gruppeleder for ditt lokallag

MakeMusic fornyer abonnementet med Lynda! Vi minner om at hvert lokallag kan disponere Lynda-brukere til medlemmene sine ved å distribuere brukere som Gruppeledere. 

Med Lynda kan du lære alt innenfor software, kreativitet og business, der i blandt musikksoftware, studio og produksjon. Lynda tilbyr profesjonelle kurs med flere opplæringsvideoer og oppgaver som man kan jobbe med ved siden av kurset. Her kan man også lese, kopiere og understreke alt som kursholderen sier. Kursholderne har videoer med klar grafikk og animasjon, som gjør kursene veldig greie å holde følge med.

Som medlem av MakeMusic får man tilbud om å få en slik bruker som en del av medlemskapet. Vi håper at medlemmer benytter seg av tilbudet for å øke sin kompetanse innenfor musikksoftware og studio!

Hvis du som MakeMusic-medlem har lyst på en Lynda-bruker, eller vil være en Gruppeleder som kan dele ut accounter til ditt lokallag, vennligst kontakt didrik.handlykken@makemusic.org!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre artikler

Søk Frifond Kompetanse & Aktivitet nå!

Søk støtte til komptansehevende tiltak i ditt lokallag direkte fra Norsk Musikkråd innen 25. februar! NB: Dette gjelder kun for tiltak dere gjennomfører FØR 31. mai i år!