Kurs i musikkproduksjon

Helgen 10-12 november arrangerte MakeMusic kurs i musikkproduksjon i Hamar. Det møtte opp rundt 20 deltakere fra forskjellige lokallag rundt om i Norge, deriblant Horten, Sandefjord, Tønsberg og Hamar.

Deltakerne fikk en unik mulighet til å lære å lage elektronisk musikk av kursholder Kenneth Nilsen, også kjent under artistnavnet K-391. K-391 har produsert musikk som har blitt strømmet over 150 millioner ganger på YouTube og Spotify, og har mye erfaring innen å produsere Electronic Dance Music og poplåter.

Deltakerne så frem til å bruke mye av helgen til å lære teknikker innen produsering, som akkordprogresjoner, plug-ins, arbeidsvaner og miksing og mastering digitalt. Samtidig fikk de bruke mye tid til å appellere nye teknikker på sine egne prosjekter og jobbe sammen med andre produsenter.

Vi opplever at deltakerne er svært inspirerte og fornøyde med denne helgens kurs, så vi ser på mulighetene etter å arrangere kurset en gang til eller som et viderekommende kurs med samme deltakere.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre artikler

Søk Frifond Kompetanse & Aktivitet nå!

Søk støtte til komptansehevende tiltak i ditt lokallag direkte fra Norsk Musikkråd innen 25. februar! NB: Dette gjelder kun for tiltak dere gjennomfører FØR 31. mai i år!