Kurs i Stemmebruk

Helgen 11 og 12 november deltok 60 deltakere på kurs i stemmebruk hos Poprommet i Oslo. Poprommet er en privat musikkskole som eies og drives av Venke Knutson. Venke, sammen med hennes mange dyktige pedagoger, skreddersydde helgen for kordeltakerne slik at alle fikk individuell veiledning samt god innføring i pusteteknikker, utstråling og samarbeid i kor. 

Kurset ble delt inn i tre hoveddeler; popsang, gospelkor og individuelle øvelser. Deltakerne hadde felles oppvarming og øvelser mens små grupper ble tatt ut til individuell øvelse. På denne måten fikk deltakerne lære hvordan synge komplementerende i kor, samt råd og teknikker i hvordan utvikle sin egen sangstemme alene.

Kursdeltakerne var svært fornøyde med pedagogene og låtutvalget innenfor pop og gospel. Flere av deltakerne som drifter kor ble motiverte til videre øving på sang med ungdom og barn i lokallagene. Vi ser frem til å arrangere flere liknende kurs i framtiden! 

Sjekk gjerne ut Poprommet ut på poprommet.no!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre artikler

Søk Frifond Kompetanse & Aktivitet nå!

Søk støtte til komptansehevende tiltak i ditt lokallag direkte fra Norsk Musikkråd innen 25. februar! NB: Dette gjelder kun for tiltak dere gjennomfører FØR 31. mai i år!