Lydteknikk og lydmiks – MakeMusic Kurs

Helgen 30. april til 1. mai ble det holdt kurs for over 70 deltakere fra lokallag fra hele Norge. Dette ble en lærerik helg der kursholder fra Elaqus tok for seg det grunnleggende innenfor lydteknisk, utstyr, hvordan lage gode mikser, hva som skal prioriteres og hva man bør gjøre under et arrangement. Kurset ble holdt på Skattlund Konferansesenter i Hamar, der Innlandet Ressurs stilte opp med god mat og bevertning. Deltakerne sov over på et flott hotell i Hamar Sentrum, Hotell Astoria. 

MakeMusic var økonomisk og administrativt ansvarlig, mens Elaqus var faglig ansvarlig for kurset.

Vi spurte også deltakerne om de ville evaluere dagen, se noen svar fra spørreundersøkelsen på surveymonkey under:

“Synes programmet var veldig fint og godt planlagt. Fikk mye ut av helgen. Jeg var veldig fornøyd med oppvartninga på konferansesenteret. Jeg blir gjerne med på et oppfølgende kurs hvor man går litt mer grundig inn på de forskjellige delene av lydmikseren. Jeg kunne litt fra før, derfor var dette kurset perfekt for meg, men tror kanskje de som er helt nybegynnere kanskje ikke lærte så mye.”

“Behagelig kursholder! Perfekt tempo og det at pauser for pusterom ble lagt vekt på gjorde at det ikke ble så “lenge”. Konge mat og flott kurs! Tusen takk!”

“Jeg synes at kurset i helgen var meget bra. Det eneste jeg synes kunne vært bedre er tiden vi fikk til å mikse i praksis”.

Takk for en flott helg sammen med engasjerte deltakere, det gleder oss at så mange er interessert i et såpass kompleks tema.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre artikler