Vellykket Musikkfestival Late Night Music Show 2024!

LNMS 24 ble tidenes musikkfest, av dyktige og engasjerte barn og unge med fremføringer av musikk og sang i ulike sjangre fra 12 lokallag!

Lørdag 3. februar ble Late Night Music Show 24 kanskje den mest vellykkede og allsidige musikkfestivalen MakeMusic har holdt noen gang. Totalt 350 deltakere, 12 velforberedte innslag med band, orkester, kor og sangere, jenteband, storscene, lysshow, røykshow, trylleshow, og egen scene i foajeen med musikk og innslag både før og etter hovedkonserten, gjorde dette til årets happening for musikkfolket!

Med online forhåndsnominasjoner av beste bandleder og årets ildsjel, samt avstemminger av kveldens mest kreative innslag, kveldens solo, og årets nykommer, ble vi kjent med mange unge musikalske talenter og engasjerte mentorer! Late Night Music Show er en del av MakeMusics program for rekruttering av nye musikere til våre lokallag rundt om i Norge! Det er også en inspirasjon for alle frivillige som stiller opp på musikkaktivitetene uke etter uke. Sjekk noen av bildene fra kvelden!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Andre artikler

Søk Frifond Kompetanse & Aktivitet nå!

Søk støtte til komptansehevende tiltak i ditt lokallag direkte fra Norsk Musikkråd innen 25. februar! NB: Dette gjelder kun for tiltak dere gjennomfører FØR 31. mai i år!